Waarom Companyweb

Onze missie

Companyweb is een professioneel bedrijf wat streeft naar een optimale klantgerichtheid en maatschappelijk verantwoorde innovatieve producten en diensten. Wij dragen zorg voor een boeiende en inspirerende werkomgeving voor zowel onze klanten als voor onszelf.

Onze primaire taak is het geven van advies en leveren van diensten aan MKB bedrijven, met als doel onze klanten flexibel en veilig te kunnen laten werken. Dit doen wij door gebruik te maken van oplossingen die voorheen, hoofdzakelijk om financiële redenen, alleen bij de grotere bedrijven werden ingezet. Hierdoor kunnen onze klanten voldoen aan de moderne eisen van privacy en veiligheid. Door onze expertise en ervaring te combineren met het strategisch inzetten van zeer hoogwaardige en vaak als best geteste producten, realiseren wij oplossingen waar anderen nog niet aan gedacht hadden.

Companyweb begeeft zich op het snijvlak waar veiligheid, privacy en automatisering samenkomen. Samen met onze partners willen wij onze positie in de markt verder uitbouwen en verstevigen.

Waarom kiezen onze klanten voor Companyweb?

Bij Companyweb vindt u automatisering, clouddiensten en telefonie onder één dak. Samen met u vinden we de beste oplossingen voor al uw automatiseringsvraagstukken. Companyweb is uw externe systeembeheerder. Problemen kunnen we vaak snel en op afstand oplossen en dat scheelt u tijd en geld. Sterker nog, vaak signaleren wij al storingen voordat die op de werkvloer merkbaar zijn.

Met onze clouddiensten staat uw hele infrastructuur in een beheerde en beveiligde omgeving en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw netwerkbeheer. Het datacenter van waaruit wij onze diensten aanbieden, is een zogenaamd Tier 3 datacenter, het op één na hoogste niveau van databeschikbaarheid. Het draait 100% CO2-neutraal door de opgewekte warmte op te slaan en voor andere doelen te hergebruiken.

"Waarmee kan ik u helpen?"

JanJaap Diemel
Eigenaar Companyweb