Online bestandsopslag

Bestanden opslaan en delen.

Bedrijfssoftware voor het delen & synchroniseren van bestanden waarmee u waar dan ook – online en offline – bestanden kan bewerken, delen, synchroniseren en beveiligen!

Hoe werkt Nomadesk….

Nomadesk maakt een versleutelde disk (Vault) aan op uw PC, net zoals bijvoorbeeld een USB disk zichtbaar is op uw PC. De inhoud van deze vault kunt u op al uw apparaten bereiken.

Overal toegang tot uw bestanden

Overal waar een internetverbinding is, kan toegang tot de vaults verkregen worden. Er kan ingelogd worden op een website, er zijn programma’s voor PC en Mac en er zijn apps voor iPhone, iPad, Andoid, Windows Phone en BlackBerry. In het geval dat er geen internetverbinding aanwezig is, kan toch gebruik gemaakt worden van de bestanden in de vaults (op PC en Mac). Deze bevatten dan de gegevens tot de laatste synchronisatie.

Delen van uw bestanden zoals jij dat wil

Volledige vaults kunnen gedeeld worden (eventueel met alleen lezen toegang of andere specifieke rechten) met andere Nomadesk accounts. Mappen en bestanden kunnen gedeeld worden via een link, e-mail bericht of via een widget op eigen website (eventueel met uploadmogelijkheid). Bij elke vorm van delen zijn restricties in te stellen zoals verloopdatum, maximaal aantal downloads en een wachtwoord. Optioneel kan er een melding per e-mail worden verzonden wanneer een bestand/map gedownload is door de ontvanger.

Veilige opslag van uw bestanden

De online software wordt via een 256-bit encryptie beveiligd. Wanneer de applicatie afgesloten wordt, wordt de zogeheten vault (Nomadesk-station) onzichtbaar. De uptime is 99,99%. Bij diefstal of verlies van de computer of laptop kan de kluis met mappen en bestanden op afstand vernietigd worden. Deze zogeheten TheftGuard functie werkt met een unieke code in combinatie met het opgegeven wachtwoord. Wilt u meer weten? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer weten? Laat dan uw gegevens achter