Clouddiensten

Companyweb Online Werkplekken

Met de Companyweb Online Werkplekken werkt u met een beveiligde (VPN-)verbinding op een externe dataserver. Uw medewerkers kunnen zo vanaf elke gewenste locatie direct op uw server werken. Ideaal voor een bedrijf met meerdere vestigingen of wanneer uw medewerkers thuis of in de buitendienst werken. Companyweb Online Werkplekken zijn zeer geschikt voor bedrijven met vijf of meer werkplekken.

Hoeveel werk bent u kwijt als uw server crasht of uw pc wordt gegijzeld door middel van ransomware? Het risico op falende hardware is verleden tijd met de Companyweb Online Werkplekken. Het datacenter van waaruit wij onze diensten aanbieden, is een zogenaamd Tier 3 datacenter, het op één na hoogste niveau van databeschikbaarheid (99,982%). Bovendien is er altijd een zeer recente back-up van uw gegevens, zodat uw data snel te herstellen zijn in geval van een virus of malware op uw pc.

Ondersteuning gebeurt veelal op afstand (en vaak zelfs al voor u merkt dat er iets aan de hand is). U hoeft dus niet meer te wachten tot een it’er op locatie is, problemen worden snel opgelost en u betaalt geen voorrijdkosten.

Uw gegevens staan gegarandeerd in een Nederlands datacentrum en vallen dus onder de Europese wetgeving.

Companyweb Online Backup

Geen omkijken meer naar uw backup!

Als de data die op uw computer is opgeslagen belangrijk is voor u, moet u een backup maken. Deze backup moet liefst buiten uw pand worden opgeslagen.

Met Online Backup van Companyweb wordt elke dag een backup van uw computer of server gemaakt. Volledig automatisch, zodat u er geen omkijken naar heeft. Mocht er iets fout gaan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw data op een gebruiksvriendelijke manier herstellen.

Office 365-migraties

Wilt u overstappen naar Office 365? Companyweb verzorgt de complete e-mailmigratie en het inrichten van de workflow binnen Office 365.