Back-up online

Supersnel en alles staat er altijd op

Alle mappen en bestanden snel en eenvoudig naar de back-up, maar ook hele bestanden servers, e-mail postbussen database servers en nog veel meer systemen. De back-up is zeer snel klaar en via de gebruiksvriendelijke beheerders portaal kan je alles snel instellen en zelf regelen.

Veilig

Bij ons draait alles om veiligheid uw data wordt al voor het versturen versleuteld zodat het voor niemand anders dan uzelf leesbaar is en staat dan ook veilig opgeslagen in gecertificeerde datacenters in Duitsland.

Slimme  back-up strategie

Door gebruik te maken van een slimme incrementele back-up strategie kan je veel ruimte en tijd besparen. Alleen de eerste keer dat er een back-up wordt gemaakt wordt alle data verstuurd, daarna alleen de veranderingen van de data.

Back-up van je mobiel

Via de online back-up is het ook mogelijk om data van een tablet of telefoon veilig te stellen. Zo kan je gemakkelijk back-ups maken van berichten, contacten, foto’s en overige apps

Versiebeheer

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iedereen gooit wel eens per ongeluk een bestand weg of overschrijft het met iets anders. Door gebruik te maken van versiebeheer kan je heel snel de schade herstellen.

E-mail postbussen

Maak eenvoudig backup’s van Office 365? Alle e-mail, agenda items en contacten eenvoudig en veilig opgeslagen in de online backup.

Wil je meer weten laat dan je gegevens achter in het formulier hieronder. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.